Skip to content

Zemlja i nebo, šume i polje, jezera i rijeke, planine i mora su najbolji učitelji, koji nas uče više nego što ikada možemo naučiti iz knjiga.

John Lubbock

Zagora adventure Jagode i vino tura vodi vas na quad turu u Vrgorac, najveće vinogorje u Hrvatskoj, mjesto Vrgoračke jagode i stari rudnik

Jagode i vino tura

Otkrijte tri polja koja okružuju Vrgorac, mjesto najvećeg vinogorja u Hrvatskoj, rodno mjesto slavne Vrgoračke jagode i najstariji rudnik u ovom dijelu Europe.

Zagora adventure Vrgorac quad tura obilazi atrakcije Vrgorca s naglaskom na Gradina, Park i rudnik

Vrgorac tura

Istražite centar Vrgorca i okolicu u ovoj lokalnoj povijesnoj turi, sa posjetom tvrđavi Gradina i prekrasnom austrougarskom parku u centru grada.

Zagora adventure vodi vas na quad turu u Park Prirode Biokovo i najpoznatiju atrakciju Biokovo Skywalk, staklenu platformu i vidikovac

Skywalk Biokovo

Skywalk Biokovo na nadmorskoj visini od 1228 metara nudi spektakularan pogled na more i otoke sa staklene platforme. Za sunčanih, vjetrovitih dana pogled seže sve do Italije.

Zagora adventure organizira quad turu na vodopad Koćuša i vodopad Kravica u Bosni i Hercegovini

Vodopad Kravica

Vodopad Kravica je omiljena Hercegovačka piknik i i kupališna ljetna destinacija. Rijeka Trebižat pada sa visine od 28 metara, stvarajući prekrasni prirodni amfiteatar širine 120 metara.

Zagora adventure nudi i avanturističke quad ture kombiniraju bržu vožnju i teži teren od razgledavanja tura

Avanturističke ture

Ako želite više avanturističku i ekstremniju vožnju ove ture kombiniraju bržu vožnju i teži teren nego ostale ture.

zagora adventure za vas može napraviti quad ture krojene po mjeri i vašim željama i potrebama

Ture krojene po mjeri

Sviđaju vam se naše ture, ali želite nešto drugačije? Kontaktirajte nas i bit će nam zadovoljstvo organizirati turu krojenu po mjeri prema vašim željama.

Copyright © Pustolovna Zagora | All rights reserved

Developed by Trip it

× Hello! Let's talk!