Skip to content

O nama

Sigurnost i povjerenje

Ukoliko do sada niste imali priliku voziti quadove, ne brinite, mi smo zaduženi za sve. Naši vodiči su izrazito profesionalni, neloše izgledaju, dobro obučeni i povremeno zabavni. Naši quadovi, u drugu ruku, definitivno dobro izgledaju, novi su, dobro održavani, s dvostrukim sjedištem i automatskim mjenjačem što ih čini jednostavnima za upravljanje. Svi naši gosti prođu kratku obuku prije ture, koja uključuje upute za sigurno upravljanje vozilima. Svi gosti dobiju zaštitne kacige. Sigurnost i kvaliteta su naši prioriteti!

Super učinkoviti

Posvećeni smo našim gostima i udobnost i sigurnost su naši prioriteti.

Duboko posvećeni

Sigurni smo da ćemo prenijeti našu strast i entuzijazam na vas, tako da možete doživjeti ture na način na koji ih mi doživljavamo.

Odlično educirani

Naši vodiči posjeduju certifikat za avanturističkog vodiča i obučeni su za pružanje prve pomoći.

Obavijest

Sve ture se voze na vlastitu odgovornost. Zagora Adventure ne preuzima nikakvu odgovornost za nesreće koje prouzrokuju korisnici ili se mogu povezati s njihovim radnjama. Sudionici moraju potpisati dokument o odricanju od odgovornosti prije početka svih putovanja navodeći da shvaćaju da naše aktivnosti nose rizik. Pružit ćemo vam nevjerojatno i sigurno iskustvo, a na vama je da se ponašate odgovorno.

Copyright © Pustolovna Zagora | All rights reserved

Developed by Trip it

× Hello! Let's talk!